top of page

Acerca de

IMG_7232_edited.jpg

I

 INVEST

Cégünk Röviden

A Mikolasek Invest Ingatlanhasznosító Kft. egy megbízható és tapasztalt háttérrel rendelkező építőipari vállalkozás, amely széleskörű szolgáltatásokat nyújt a generálkivitelezés területén. Az ipari létesítmények építése és fejlesztése a szakterületünk, és magas minőségű munkával, valamint alvállalkozók bevonásával valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit.

Generálkivitelezés

Vállalatunk kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a generálkivitelezés minden aspektusában. Az alapozástól a szerkezetek építésén és a belső kialakításokig, minden lépést szakszerűen és precízen végrehajtunk. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyfeleink egy megbízható partnerre találjanak minden projekt fázisában.

Alvállalkozóink

Mint építőipari vállalkozás, elismerjük az alvállalkozók fontos szerepét a sikeres projektek elérésében. Cégünk széles körű alvállalkozói hálózattal rendelkezik, akik közül kiválasztjuk azokat, akik megfelelnek a projekt specifikációinak és a magas minőségi követelményeknek. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minden szakaszban a legmegfelelőbb szakembereket vonjuk be.

Kapcsolat

Amennyiben olyan építőipari projektet tervez, amely magas minőségű kivitelezés igényel, örömmel állunk rendelkezésére. Vállalatunk elkötelezett az ügyfelek elégedettsége és a kiváló munkavégzés iránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva, hogy megbeszélhessük projektjének részleteit.

Legyen része a Mikolasek Invest Ingatlanhasznosító Kft. sikeres építőipari történetének, és bízza ránk a következő nagyszabású projektjét!

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megkezdhessük a közös munkát!

Köszönjük!

Cégjegyzék szám: 08-09-021949
Adószám:23381263-2-08
Cím: 9028, Győr, Új utca 51.
Tel.: +36709304669

Mikolasek András

Kapcsolat
bottom of page